Ons assortiment houten meubels, stoelen en accessoires

Onze showroom in Dedemsvaart heeft een groot assortiment aan houten meubelen, van tafels voor binnen en buiten, eetkamerstoelen en salontafels tot aan wijnrekken, TV meubels en barkrukken. Ook leverbaar zijn boomstambureau’s in verschillende houtsoorten en maten. Een echte eye-catcher in uw kantoor! Wij hebben een steeds wisselend assortiment doordat veel houten en robuuste tafels uniek zijn. Kom rustig eens een kijkje nemen en laat u verrassen door de veelzijdigheid van onze tafels, stoelen en accessoires!

eettafel111536x300

Robuuste tafels

De eettafel is het hart van de woning, uw gezin, familie, vrienden en andere gasten zullen zich aan een tafel van TREETOPTABLES gelijk thuis voelen! Hout is een natuurlijk materiaal dat altijd goed te combineren is met alle woonstijlen die er zijn. Zelfs verschillende houtsoorten zijn prima te combineren. Onze robuuste tafels zijn gemaakt van Suar hout, Eiken, Reclaimed wood en Notenhout.

Wij maken boomstamtafels in onze werkplaats. Deze kunnen wij voor u behandelen zoals u dat wenst. Denk hierbij aan waxen, lakken, borstelen of oliën. Welk onderstel past het beste bij uw woonstijl? U, A of X poot? Keuzes genoeg om uw eigen tafel samen te stellen.

Buitenmeubilair

Het buitenleven wordt voor iedereen steeds belangrijker en daar hoort natuurlijk ook het buiten eten bij. Wat is er nou mooier om meubels die u binnen zou plaatsen, ook buiten kunt hebben!

Ons assortiment buitenmeubilair bestaat uit robuuste tafels, bijzettafels, bankjes en krukjes. Zo kunt u in uw tuin ‘natuurlijk’ genieten van uw buitenmeubilair.

Stoelen

Een mooie tafel is natuurlijk niets zonder mooie stoelen. In onze showroom vindt u een groot assortiment stoelen. Het assortiment stoelen in onze showroom wisselt regelmatig zodat u steeds voldoende keus heeft. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment. 

Accessoires

Naast de tafels en stoelen kunt u bij ons ook terecht voor bankjes, krukjes, wijnrekken, tv meubels en  salontafels. Zo kunt u bij het aanschaffen van uw nieuwe salontafel een bijpassend bijzettafeltje uitzoeken of kiest u gelijk een prachtig wijnrek uit, om uw interieur compleet te maken.

Salontafels zijn al verkrijgbaar vanaf €195,00 en eettafels vanaf €695,00! Ons complete assortiment is uniek, want geen boom is hetzelfde! Komt u ook een kijkje nemen in onze showroom of heeft u liever eerst contact over de mogelijkheden? Bel of WhatsApp op 06-33830449 of stuur een bericht naar info@treetoptables.nl.