Onze boomstamtafels

Bent u ook fan van een natuurlijke look? Natuurlijker dan een boomstamtafel wordt het niet. Een boomstamtafel staat niet alleen prachtig in elk interieur, het is ook nog eens duurzaam. Een echte toevoeging in elk interieur dus!

Talloze opties in formaten

Weet u nog niet voor welke vorm tafel u kiest? Uiteraard zijn er prachtige ronde en rechthoekige boomstamtafels, maar ook kunt u kiezen voor unieke vormen. Elke tafel is uniek en heeft dan ook een eigen kleurenpalet. Daardoor zal geen enkele boomstamtafel misstaan tussen de rest van uw meubels.

Eetkamertafel, salontafel, bijzettafel.. Of gewoon allemaal! Als een boomstamtafel in elk interieur past, dan past het ook zeker in elke ruimte. Maakt u uw vrienden en familie jaloers tijdens een heerlijk diner in de eetkamer of tijdens het borrelen in de woonkamer? Zoals u ziet, niet alleen de vormen zijn oneindig, maar ook de groottes zijn oneindig. Van een kleine bijzettafel tot enorme eetkamertafel.

En dan nog het onderstel

Weer talloze opties. Maar juist omdat uw blad de echte eye-catcher van de ruimte zal zijn, is een onderstel zonder al te veel poespas ‘the way to go’. Kiest u voor een zwart stalen onderstel, dan is een U, A of X poot altijd een goede optie, maar een matrix poot geeft uw tafel net even dat extra, zonder de aandacht weg te nemen van het blad.

Verschillende afwerkingen

Veel van onze boomstamtafels worden in onze werkplaats gemaakt en behandeld. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf kunt kiezen welke afwerking u wenst. Denk hierbij aan waxen, lakken, borstelen of oliën van uw blad. Maar ook de tafelpoten zijn op verschillende manieren af te werken.

Bent u al overtuigd dat een boomstamtafel uw beste interieuraankoop zal zijn? TREETOPTABLES heeft prachtige tafels in de showroom die u overtuigen dat dit uw aankoop van het jaar zal zijn. Heeft u speciale wensen? Ook dat is geen enkel probleem, want zoals hierboven al beschreven staat: de opties zijn eindeloos!

Ronde notenhouten tafel
Boomstamtafel
Boomstamtafel