Van alles waarop u kunt zitten

Stoelen, krukjes, fauteuils & barkrukken

Onze stoelen

Bij een nieuwe eettafel horen ook nieuwe eetkamerstoelen. In onze showroom staat een assortiment stoelen bij al onze boomstamtafels. Naast eetkamerstoelen staan er ook krukjes, barkrukken en fauteuils die uw inrichting compleet kunnen maken!

Tafelen aan een mooie boomstamtafel doet u zo

Comfortabele eetkamerstoelen

Bij het tafelen aan een mooie boomstamtafel is een comfortabele eetkamerstoel een must. Wij kunnen stoelen leveren met uit voorraad en/of met scherpe levertijden in een groot aantal kleuren, materialen en stijlen. Zo is er voor iedereen een eetkamerstoel die past bij uw persoonlijke woonstijl.

Bij ons vindt u moderne of retro eetkamerstoelen, met of zonder wieltjes. Maar ook kuipstoelen en eetkamerstoelen met armleuningen.

Kom proefzitten in onze showroom!

Laat je inspireren

Een bartafel van TREETOP TABLES is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende barkrukken. In onze showroom hebben wij een variatie aan barkrukken staan. U haalt hiermee de sfeer van het café in huis waarbij u de barkrukken laat aansluiten op uw interieur stijl.

Krukjes zijn multi inzetbaar. U gebruikt ze als extra zitplaats bij uw boomstamtafel, als bijzettafeltje of krukje naast de bank voor een mooie kamerplant. Ook hier hebben wij een grote keuze in. Onderstaand een greep uit onze collectie stoelen en barkrukken die u bij ons kunt komen bekijken in de showroom.

Barkrukken en fauteuils

Eerder gemaakte stoelen

Van eetkamerstoelen tot unieke krukjes

Rutger

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Vos Timber Agency. Deze is promotor en financier van de vele projecten die zullen volgen. Nadat de vraag om samenwerking was gesteld hebben wij direct en enthousiast ingestemd.

Het doel is om elke 3 maanden gezamenlijk ca. 2000 bomen te planten!

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat