Parketvloeren met 35+ jaar ervaring in hout

Treetop Parket en vloerverwarming een natuurlijke keuze

Lange levensduur

Een houten parketvloer kan wel een leven lang meegaan

Parketvloeren zijn meer waardevast

Doordat een parketvloer een lange levensduur heeft, behoudt deze meer zijn waarde

Geschikt voor vloerverwarming

Houten vloeren zijn energiezuiniger dan PVC vloeren, door het vasthouden van warmte en omdat hout minder snel afkoelt

Massieve toplaag van bijna 0,5cm

Onze houten vloeren zijn extra sterk en nog energiezuiniger en duurzamer met een toplaag van 4mm

Planken meer dan 2 meter breed

Tot 220mm brede planken in diverse patronen zoals visgrat of Hongaarse punt mozaïek.

Een vloer van echt hout

Bekijk een impressie video

Ben je op zoek naar een warme, natuurlijke en duurzame vloer voor je huis? Dan is Treetop parket de perfecte keuze voor jou.

Treetop parket is een meer laags parket met een massief houten toplaag. Het is uitermate geschikt voor vloerverwarming, omdat het de warmte goed geleidt en nauwelijks werkt. Bovendien geeft het je huis een sfeervolle en authentieke uitstraling.

Vaak wordt beweerd dat echt parket niet de juiste combinatie is met vloerverwarming.

Niets is echter minder waar.

Een leven lang duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kan gelegd worden op vloer verwarming

Elke houtsoort een unieke Rc-waarde

Elke houtsoort in combinatie met parketsoort heeft zijn eigen Rc-waarde. Ideaal is een Rc-waarde lager dan 0,13 [m²K/W] als de vloerverwarming als hoofdverwarming wordt gebruikt. Indien vloerverwarming als bijverwarming gebruikt wordt kan je uitgaan van een Rc-waarde lager dan 0,18 [m²K/W].

Ons meerlaags parket heeft een Rc waarde van 0,094 met een toplaag van maar liefst 4 mm massief hardhout. Je bent hierdoor verzekerd van een kwalitatieve en mooie vloer die jarenlang meegaat. Bovendien kan hout langer warmte vasthouden, is duurzaam, comfortabel en in tegenstelling tot pvc, milieuvriendelijk.

Met een fabrieksmatig aangebrachte onzichtbare project laklaag is de vloer bijna overal tegen bestand. Ook in de keuken hoeft dit geen enkel bezwaar te zijn.

Een project laklaag gaat vele jaren mee.

Laat je inspireren

Treetop parket is verkrijgbaar in verschillende breedtes planken tot 220 mm breed en patronen vloeren zoals visgraat, Hongaarse punt mozaïek etc.

Wil je meer weten over Treetop parket en vloerverwarming? Bezoek dan onze website of kom langs in onze showroom. Wij geven je graag advies op maat en laten je de verschillende mogelijkheden zien.

Met Treetop parket op vloerverwarming haal je de natuur in huis en geniet je van een aangenaam binnenklimaat.

Planken van bijna 2,5 meter breed

Een authentieke, originele en energiezuinige vloer

Hout is een natuurproduct en maakt een parketvloer je woning authentiek en origineel. Bovendien kent elke plank zijn eigen unieke patroon. Daarom is geen enkele vloer hetzelfde!

Een houten vloer heeft net als vele andere vloeren een goede absorptie van warmte. Maar koelt hout, in tegenstelling tot andere vloeren, niet snel af. Dit is de reden waarom hout vele malen energiezuiniger is, ten opzichte van andere vloeren.

Te bekijken in onze showroom

Soorten parketvloeren bij Treetop Parket

Een leven lang duurzaam, onderhoudsvriendelijk en kan gelegd worden op vloer verwarming

Een vloer van écht hout

Wil je meer weten over Treetop parket en vloerverwarming? Kom langs in onze showroom!

Wij geven je graag advies op maat en laten je de verschillende mogelijkheden zien. Met Treetop parket op vloerverwarming haal je de natuur in huis en geniet je van een aangenaam binnenklimaat.

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat