Buitenmeubilair

Geen boom is hetzelfde

Ons buitenmeubilair

Boomstamtafels zijn zeer geschikt om buiten te plaatsen. Met onze robuuste tafels van Iroko, Mahoni en Tamarinde hout kunt u heerlijk genieten van het buitenleven met een boomstamtafel buiten. In onze showroom staat een wisselend assortiment buitenmeubilair voor u om te komen bekijken!

Authentiek, uniek & industrieel

TREETOP TABLES al meer dan 35 jaar ervaring in hout

Wij zijn TREETOP TABLES. Een familiebedrijf met meer dan 35 jaar passie voor en ervaring in hout. Al onze tafels worden vakkundig en met zorg bewerkt, waarbij het respect en de liefde voor hout nooit uit het oog verloren gaat.

Ons aanbod bestaat uit Salontafels, Eettafels, Bijzettafels, Bureaus en meer waar u een tafelblad voor kunt gebruiken.

Daarnaast zijn wij transparant over de herkomst van ons hout. Zo kunt u naast onze ambacht en vakmanschap rekenen op eerlijk en duurzaam meubilair.

Laat je inspireren

Boomstamtafels zijn veelal gemaakt Suar hout. Deze houtsoort is sterk en stabiel. Daarnaast is het een populaire houtsoort omdat het van snel groeiende bomen komt en niet zomaar scheurt. Bovendien zijn de kleurschakeringen van Suar hout varierend van licht- tot donkerbruin vanaf het midden. Wij hebben Suar boomstamtafels welke worden gefabriceerd met gecertificeerd hout (V-legal certificaat).

De bookmatched bladen zijn nagenoeg 100 % symmetrisch gespiegeld. Hierdoor krijgt elke tafel een unieke uitstraling. In onze showroom staan diverse tafels, elk uniek, want geen boom is hetzelfde!

Suar hout

Buitentafels van SUAR hout

Bekijk eerder gemaakt buitenmeubilair

Rutger

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Vos Timber Agency. Deze is promotor en financier van de vele projecten die zullen volgen. Nadat de vraag om samenwerking was gesteld hebben wij direct en enthousiast ingestemd.

Het doel is om elke 3 maanden gezamenlijk ca. 2000 bomen te planten!

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat