Onze robuuste tafels

Haal de natuur naar binnen met onze robuuste tafels van Suar hout, Eiken, Reclaimed wood en Noten hout. In onze showroom staat altijd een wisselend assortiment van eettafels, buitentafels en boomstambureau’s voor u om te komen bekijken!

Suar hout

Boomstamtafels zijn veelal gemaakt Suar hout. Deze houtsoort is sterk en stabiel. Daarnaast is het een populaire houtsoort omdat het van snel groeiende bomen komt en niet zomaar scheurt. Bovendien zijn de kleurschakeringen van Suar hout varierend van licht- tot donkerbruin vanaf het midden. Wij hebben Suar boomstamtafels welke worden gefabriceerd met gecertificeerd hout (V-legal certificaat).

De bladen zijn nagenoeg 100 % symmetrisch gespiegeld. Hierdoor krijgt elke tafel een unieke uitstraling. In onze showroom staan diverse tafels, elk uniek, want geen boom is hetzelfde!

Eiken

Onze eikenhouten tafels worden gemaakt van lamellen eikenhout die geschuurd en verlijmd zijn tot een tafelblad. Eikenhout heeft altijd de kenmerken van scheuren en noesten met daarbij de mooie ‘spiegel’ tekeningen. Deze kenmerken maken elke tafel uniek!

Voor elk eikenhouten tafelblad is er een passend onderstel waarmee u uw eigen unieke tafel kunt samenstellen.

Authentiek, uniek en industrieel

Op zoek naar een tafel die aan bovenstaande kenmerken voldoet? Dan bent u op zoek naar een ‘Reclaimed Wood’ tafel! Deze tafels zijn gemaakt van hout wat eerst voor industriële doeleinden is gebruikt. Het kan sporen bevatten van werk- en banden markeringen.

Wij geven dit hout een tweede leven door er unieke tafels van te maken met elk een eigen verhaal. Ook is het hierbij mogelijk om een passend onderstel uit te zoeken naar uw eigen smaak.

Bezoek onze showroom

 Komt u ook een kijkje nemen in onze showroom of heeft u liever eerst contact over de mogelijkheden? Bel of WhatsApp op 06-33830449 of stuurt u een mail naar info@treetoptables.nl.