Onze accessoires

In onze showroom vindt u een ruime keuze aan accessoires om uw woonstijl compleet te maken. Denk hierbij aan bankjes, krukjes, wijnrekken, tv meubels en salontafels.

Kies bij het aanschaffen va een salontafel een bijpassend krukje of verrijk uw interieur met een prachtig wijnrek van hout!

Suar hout

Boomstamtafels zijn veelal gemaakt Suar hout. Deze houtsoort is sterk en stabiel.  Bovendien zijn de kleurschakeringen van Suar hout varierend van licht- tot donkerbruin vanaf het midden. Wij hebben Suar boomstamtafels welke worden gefabriceerd met gecertificeerd hout (V-legal certificaat).

Naast de boomstamtafels van Suar hout hebben wij ook salontafels, bijzettafeltjes en krukjes van dezelfde houtsoort. Zo maakt u uw interieur compleet door gebruik te maken van dezelfde tinten. 

Door gebruik te maken van Suar hout heeft elk meubelstuk zijn eigen een unieke uitstraling. In onze showroom staan diverse tafeltjes, krukjes en salontafels, elk uniek, want geen boom is hetzelfde!

TV meubels voor avonden kijkplezier

De TV is niet meer weg te denken in het huidige interieur. Daarom hebben deze meubels vaak meerdere functies. Natuurlijk om uw TV een plek te geven zodat u vanaf uw bank, op de juiste hoogte, naar de TV kunt kijken. Maar daarnaast hebben de meeste meubels ook een opbergfunctie. 

Onze tv-meubels zijn gemaakt van verschillende houtsoorten om uw woonstijl ook daarin tot recht te laten komen. Functionaliteit en design komen hierin extra samen.

Krukjes, Multi-inzetbaar!

Wie heeft of wil ze niet in huis? De krukjes van TREETOPTABLES zijn voor iedereen multi inzetbaar. Als leuke bijzettafel, plantentafel of, zoals ze bedoeld zijn, als krukje voor bij de eettafel. Kom rustig kijken in onze showroom om u te verbazen over de multi inzetbaarheid van zo’n ‘simpel’ krukje!

Bezoek onze showroom

Wilt u onze collectie bekijken in onze showroom of heeft u liever eerst contact over de mogelijkheden? Bel of WhatsApp op 06-33830449 of stuurt u een mail naar info@treetoptables.nl.