Accessoires voor nog meer thuis

Kleine multifunctionele meubels & unieke accessoires

Onze accessoires

In onze showroom vindt u een ruime keuze aan accessoires om uw woonstijl compleet te maken. Denk hierbij aan bankjes, krukjes, wijnrekken, tv meubels en salontafels.

Kies bij het aanschaffen va een salontafel een bijpassend krukje of verrijk uw interieur met een prachtig wijnrek van hout!

Maak je interieur compleet met accessoires van SUAR hout

Geen boom is hetzelfde

Boomstamtafels zijn veelal gemaakt Suar hout. Deze houtsoort is sterk en stabiel.  Bovendien zijn de kleurschakeringen van Suar hout varierend van licht- tot donkerbruin vanaf het midden. Wij hebben Suar boomstamtafels welke worden gefabriceerd met gecertificeerd hout (V-legal certificaat).

Naast de boomstamtafels van Suar hout hebben wij ook salontafels, bijzettafeltjes en krukjes van dezelfde houtsoort. Zo maakt u uw interieur compleet door gebruik te maken van dezelfde tinten.

Door gebruik te maken van Suar hout heeft elk meubelstuk zijn eigen een unieke uitstraling. In onze showroom staan diverse tafeltjes, krukjes en salontafels, elk uniek, want geen boom is hetzelfde!

Laat je inspireren

De TV is niet meer weg te denken in het huidige interieur. Daarom hebben deze meubels vaak meerdere functies. Natuurlijk om uw TV een plek te geven zodat u vanaf uw bank, op de juiste hoogte, naar de TV kunt kijken. Maar daarnaast hebben de meeste meubels ook een opbergfunctie.

Onze tv-meubels zijn gemaakt van verschillende houtsoorten om uw woonstijl ook daarin tot recht te laten komen. Functionaliteit en design komen hierin extra samen.

Krukjes, Multi-inzetbaar!

Wie heeft of wil ze niet in huis? De krukjes van TREETOP TABLES zijn voor iedereen multi inzetbaar. Als leuke bijzettafel, plantentafel of, zoals ze bedoeld zijn, als krukje voor bij de eettafel. Kom rustig kijken in onze showroom om u te verbazen over de multi inzetbaarheid van zo’n ‘simpel’ krukje!

TV meubels & krukjes voor optimaal woongenot

Van unieke wijnrekken tot authentieke accessoires

Bekijk het hier of bezoek onze showroom

Rutger

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Vos Timber Agency. Deze is promotor en financier van de vele projecten die zullen volgen. Nadat de vraag om samenwerking was gesteld hebben wij direct en enthousiast ingestemd.

Het doel is om elke 3 maanden gezamenlijk ca. 2000 bomen te planten!

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat