Onze stoelen

Bij een nieuwe eettafel horen vaak ook nieuwe eetkamerstoelen. In onze showroom staat een assortiment stoelen bij al onze boomstamtafels. Naast eetkamerstoelen staan er ook krukjes, barkrukken en fauteuils die uw inrichting compleet kunnen maken!

Eetkamerstoelen

Bij het tafelen aan een mooie boomstamtafel is een comfortabele eetkamerstoel een must. Wij kunnen stoelen leveren met uit voorraad en/of met scherpe levertijden in een groot aantal kleuren, materialen en stijlen. Zo is er voor iedereen een eetkamerstoel die past bij uw persoonlijke woonstijl.

Bij ons vindt u moderne of retro eetkamerstoelen, met of zonder wieltjes. Maar ook kuipstoelen en eetkamerstoelen met armleuningen.

Kom proefzitten in onze showroom! Bekijk onze openingstijden hier

Barkrukken en fauteuils

Een bartafel van TREETOPTABLES is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende barkrukken. In onze showroom hebben wij een variatie aan barkrukken staan. U haalt hiermee de sfeer van het café in huis waarbij u de barkrukken laat aansluiten op uw interieur stijl.

Krukjes zijn multi inzetbaar. U gebruikt ze als extra zitplaats bij uw boomstamtafel, als bijzettafeltje of krukje naast de bank voor een mooie kamerplant. Ook hier hebben wij een grote keuze in. Onderstaand een greep uit onze collectie stoelen en barkrukken die u bij ons kunt komen bekijken in de showroom.  

Bezoek onze showroom

Wilt u onze collectie barkrukken, stoelen en fauteuils bekijken in onze showroom of heeft u liever eerst contact over de mogelijkheden? Bel of WhatsApp op 06-33830449 of stuurt u een mail naar info@treetoptables.nl.