Een familiebedrijf met +30 jaar ervaring in hout

Voor de meest unieke SUAR tafels

Van blad tot SUAR tafel

Dit is ons verhaal

Wij zijn TREETOP TABLES. Een echt familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in hout. Al onze SUAR tafels worden vakkundig en met zorg bewerkt, waarbij het respect en de liefde voor hout nooit uit het oog verloren gaat. Ons aanbod bestaat uit SUAR tafels, robuust buiten meubilair, stoelen en bijzondere accessoires. Daarnaast zijn wij transparant over de herkomst van ons hout.

Zo kunt u naast onze ambacht en vakmanschap rekenen op eerlijk en duurzaam SUAR meubilair.

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat

SUAR hout van bijzettafel tot grote eettafel

Ontdek de mogelijkheden van SUAR

Salontafels

Eettafels

Bijzettafels

Bureaus

Eettafels

SUAR hout is sterk, duurzaam en passend binnen elk interieur. De lak waarmee de SUAR tafel bewerkt wordt in onze werkplaats zorgt ervoor dat de tafel zeer onderhoudsarm is, een natuurlijke uitstraling heeft en dat u langdurig van uw tafel kan genieten.

Altijd vrijblijvend een persoonlijk voorstel

Suar
Eiken
Mahonie
Iroko
Noten
Mango
Tamarinde

Met ambachtelijk vakmanschap & persoonlijke aflevering

Eerder gemaakte tafels van SUAR hout

Een zeer sterke hardhoutsoort

SUAR hout is gekwalificeerd als tropisch hardhout. Dit type hout is extreem sterk, stoot- en kras bestendig.

SUAR hout als meest duurzame optie

De SUAR boom komt voor op bijna elke grondsoort. Hierdoor worden er niet massaal bossen gekapt om de houtsoort te bemachtigen.

SUAR tafel als verrijking voor elk interieur

De unieke lichtgele buitenrand in combinatie met een rijke chocolade bruine kern maakt een SUAR houten tafel tot de eye-catcher van uw interieur. SUAR hout is tijdloos.

Ons SUAR hout is Indonesisch gecertificeerd

Al ons SUAR hout draagt het V-Legal certificaat. Dit betekent dat dat de kap van ons hout geen schade heeft toegebracht aan de plaatselijke leefomgeving.

Draag bij aan een groenere wereld met uw SUAR tafel

Voor elke SUAR houten tafel die gekocht wordt, planten wij een SUAR boompje op Java. Zo draagt u met uw aankoop bij aan een groenere wereld.

Persoonlijk en uniek verweven in passie & ambacht

5 reden waarom meer dan 369 mensen u voor zijn gegaan

Groot aanbod in SUAR boomstamtafels , vakwerk in maatwerk, unieke ontwerpen en realisering van uiteenlopende SUAR tafels, meer dan 35 jaar ervaring in hout, persoonlijke benadering.

 

Altijd vrijblijvend een persoonlijk voorstel

Zo maken wij een tafel van SUAR hout

Loop mee in onze unieke werkwijze

Allereerst wordt uw unieke tafelblad gekozen. Hierbij heeft u de keuze uit ons ruime SUAR assortiment. Nadat u het perfecte tafelblad hebt gekozen, wordt het blad fijn gepolijst, geschuurd en tot slot gelakt. Alle zeiden van de tafel worden hierin zorgvuldig meegenomen voor een ultieme bescherming. Voor het schuren gebruiken wij een schuurmachine met 5 schijven van 150 millimeter voor een uitermate goed schuurresultaat. Vervolgens wordt de tafel 3 keer gelakt met een 2 componenten lak voor een uitzonderlijke natuurlijke look.

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Zie de video hieronder.

Bekijk onze video

1

Kennismaking

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken wij met elkaar uw wensen en onze mogelijkheden. Omdat u de keuze heeft uit meer dan 100 tafelbladen, verschillende afwerkingen en unieke onderstellen is er bij ons geen tafel gelijk.

2

Het bewerken van uw tafel

Nadat wij samen met u het perfecte tafelblad uit hebben gezocht, gaan wij aan de slag. wij bewerken het tafelblad met speciale schuurmachines en drievoudig gelakt met twee componenten lak voor een buitengewone bescherming en natuurlijke look.

 

3

Het afleveren van uw tafel

Na het bevestigen van het door u gekozen onderstel, wordt uw tafel bij u thuis bezorgd.