Notenhouten tafel

Geniet binnen van de natuurlijke look van notenhout

al ruim 35 jaar ervaring in hout

Als echt familiebedrijf hebben wij ruim 35 jaar ervaring in notenhout.

Gecertificeerd hout

Wij maken uitsluitend gebruik van gecertificeerd hout.

gespiegelde tafelbladen

Onze tafelbladen zijn vrijwel 100% symmetrisch gespiegeld.

Korting van 10% op alle stoelen

Bij ons krijgt u na aanschaf van een tafel 10% korting op al onze stoelen.

Geniet van een afwerking op maat

Onze afwerking met dubbele componenten lak zorgt ervoor dat u extra lang kunt genieten van uw tafel.

Notenhouten tafels bij Treetop Tables

Bekijk onze video

Een notenhouten tafel, wie wil dat nou niet in huis. Wij bij Treetop Tables werken al ruim 25 jaar met deze prachtige houtsoort. De intens diep donkerbruine kleur zorgt voor een luxueuze uitstraling in uw woning. Bekijk waarom notenhout voor jou de perfecte houtsoort is.

Uniek en natuurlijk

Wat is notenhout eigenlijk?

Notenhout staat bekend om zijn intense donkerbruine kleur. Afhankelijk van de herkomst van het hout varieert deze soort van een lichtbruine tot donkerbruine kleur.

Voor ons als echte houtliefhebbers is notenhout ideaal om mee aan de slag te gaan. Door de zachtheid is de houtsoort goed te bewerken. Dit geeft ons de kans om de meest unieke notenhouten eettafels en salontafels te creëren.

Laat je inspireren

Naast een prachtige tafel bieden wij van Treetop Tables nog vele andere voordelen. Zo krijgt u bij aanschaf van uw notenhouten tafel 10% korting op alle stoelen uit ons assortiment. Bovendien werken wij elke robuuste tafel af met een drievoudige lak. Hierdoor is de tafel bestand tegen een stootje en behoudt het hout zijn natuurlijke kleuren. Zo kan u nog langer genieten van uw notenhouten tafel.

 

Wij bieden notenhouten tafels met vele voordelen

Bij Treetop Tables zetten we ons in voor een duurzamere wereld. Wij werken uitsluitend met duurzaam gecertificeerd hout. Deze certificaten garanderen het gebruik van legaal gekapt hout en een eerlijke prijs voor de plaatselijke houthandelaren.

Voor elke robuuste tafel die wij verkopen planten wij bovendien een boompje in Indonesië. Hierdoor hopen wij ons steentje bij te dragen voor een betere duurzame toekomst.

Notenhouten tafel in alle vormen en maten

Of u nou uw notenhouten tafel rond, ovaal of vierkant wilt, bij Treetop Tables vindt u het allemaal. Vol passie zorgen wij voor de ideale tafel voor jou.

Een vierkante tafel is ideaal voor het creëren van een knusse eethoek. Zo is deze gemakkelijk in een hoek te zetten of tegen de muur aan te schuiven. Of u nou kiest voor een bijzettafel of eettafel, met een vierkante klassieke notenhouten tafel haalt u een verfijnde eyecatcher in huis.

Vierkante notenhouten tafel

1

Kennismaking

In een kennismakingsgesprek komen wij graag dichter bij uw wensen. Bovendien bespreken wij onze mogelijkheden. Natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie of thee. Wij ontmoeten u graag in onze showroom.

2

Het bewerkingsproces

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Met onze ruime ervaring zorgen wij voor een bewerking en nabewerking van topkwaliteit zodat u lange tijd kunt genieten van een echte Treetop Table.

3

Het afleveren van uw notenhouten tafel

Van werkplaats tot uw huis, wij leveren de tafel gratis bij u af. Dit is de Treetop service waar u op kunt rekenen.

Ronde notenhouten tafel

Een ronde notenhouten tafel is ideaal voor in kleinere ruimtes. U beweegt uw gemakkelijker om een ronde tafel heen dan een vierkant. Daarnaast heeft een ronde tafel geen punten waar u zich aan kan stoten.

Wij raden aan voor een ovalen tafel te kiezen wanneer u relatief een ‘grote ruimte’ hebt om deze in te plaatsen. Notenhouten tafels met deze vorm nemen meer ruimte in. Wel kan je er met meer mensen aan zitten dan bij een vierkante tafel en heb je geen nare punten waar u of uw gezinsleden zich aan kunnen stoten.

Ovale notenhouten tafel

Wij bieden u het gevoel van eigenheid en authenticiteit

Bekijk onze eerder gemaakte notenhouten tafels

Rutger

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Vos Timber Agency. Deze is promotor en financier van de vele projecten die zullen volgen. Nadat de vraag om samenwerking was gesteld hebben wij direct en enthousiast ingestemd.

Het doel is om elke 3 maanden gezamenlijk ca. 2000 bomen te planten!

Ons verhaal

Treetop Tables ontstaan uit liefde voor hout

Wij dragen al ruim 35 jaar een voorliefde voor hout met ons mee. Deze liefde delen wij met u in het maken van notenhouten tafels. Door samen te werken met plaatselijke duurzame houthandelaren bieden wij u topkwaliteit tafels aan.

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment of wilt u meer informatie over een specifieke tafel? Neem dan gerust contact met ons op. Ook nodigen wij u graag uit in onze showroom. Raak geïnspireerd door ons aanbod. Wij zijn trots op wat wij maken en dit delen wij graag met u.

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat