Boomstam bureau

Haal de natuur naar binnen

Meer dan 30 jaar ervaring in hout

Al ruim 35 jaar zijn wij een specialist en liefhebber van hout. 

Duurzaam gecertificeerd hout 

Wij werken uitsluiten met gecertificeerd hout.

Gespiegeld tafelblad

Onze tafelbladen zijn nagenoeg 100% gespiegeld.

10% korting op alle stoelen

Mogen wij voor u een tafel maken? Dan krijgt u 10% korting op alle stoelen uit ons assortiment.

Unieke afwerking 

Onze zeer professionele afwerking zorgt ervoor dat u lange tijd kan genieten van uw boomstam bureau.

Een boomstam bureau als ultieme eyecatcher

Bekijk onze video

Een boomstam bureau is de verrijking van elk kantoor of werkruimte. De natuurlijke look gecombineerd met de luxe afwerking maakt een boomstam bureau tot een pronkstuk in uw woning of kantoor. Bekijk hiernaast snel onze unieke werkwijze.

Vakmanschap en ambacht

Meer dan een werkbureau!

De naam boomstam bureau zegt het al; een bureau van een prachtig stuk boomstam.  Door een robuust bureau in uw kantoor te zetten, haalt u de natuur naar binnen. En niets is zo inspirerend als de natuur. Een saai kantoor is dus verleden tijd!

Een boomstam bureau is niet alleen inspirerend voor uw zelf, maar ook voor uw klanten of collega’s die u in uw kantoor ontvangt. Het is de echte eyecatcher in de ruimte die een perfect onderdeel van smalltalk is voordat uw meeting begint. Geen ongemakkelijke gesprekken meer over het weer, maar echte gesprekken over uw unieke kantoor.

Laat je inspireren

De robuuste tafels zijn inmiddels voor iedereen een bekend begrip. Uiteraard is dit logisch, want wie wil nou niet een boomstam bureau. Uiteraard zijn er nog meer opties om uw woning te verrijken met een mooie tafel. Denk bijvoorbeeld aan een boomstamtafel buiten of robuuste tafels voor in de eetkamer.

Onze tafels worden met de hand bewerkt

Bent u benieuwd naar ons volledige assortiment? Of heeft u vragen over alle houtsoorten die wij beschikbaar hebben in onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Bovendien ontvangen wij u graag in onze showroom! 

Duurzame werkwijze

Voor elke boomstamtafel die u bij ons koopt, planten wij een boompje op Java, Indonesië. Bovendien werken wij met uitsluitend gecertificeerd hout. Dit is hout wat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

 

Voor uw boomstam bureau heeft u de keuze uit meer dan 100 unieke tafelbladen van meer dan 5 houtsoorten. Dit betekent dat uw perfecte tafelblad er wel tussen moet zitten!

Keuze uit meer dan 100 tafelbladen

1

Kennismaking 

In een kennismakingsgesprek ontdekken wij uw smaak en laten wij deze aansluiten op één van onze tafelbladen. Natuurlijk onder het genot van een lekker bak koffie of thee.  

2

De bewerking

Wij gaan aan de slag! Het bewerken van uw gekozen tafelblad gebeurt onder meer met onze dubbele componenten lak die drievoudig op het blad wordt aangebracht. Hiermee wordt de natuurlijk look van het hout benadrukt. Bovendien verhoogt het de levensduur van de tafel aanzienlijk.

3

De aflevering

Wij stoppen niet bij de afwerking. Sterker nog, pas wanneer het boomstam bureau in uw woning of kantoor staat zijn wij tevreden. Dit is de Treetop service die u van ons kan verwachten.

Accessoires en stoelen

Naast prachtige tafels bieden wij u ook stoelen en accessoires voor aan. Mocht u een tafel aanschaffen dan ontvangt u 10% korting op al onze stoelen.

Ook en het onderstel is uniek. Of u nu gaat voor een matrix-, u-, x-, y-, a-poten, het onderstel wordt voor uw boomstam bureau op maat gemaakt.

Op maat gemaakt onderstel

Wij geven uw werkruimte een natuurlijke en sfeervolle look

Bekijk onze eerder gemaakte boomstam bureaus

Rutger

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Vos Timber Agency. Deze is promotor en financier van de vele projecten die zullen volgen. Nadat de vraag om samenwerking was gesteld hebben wij direct en enthousiast ingestemd.

Het doel is om elke 3 maanden gezamenlijk ca. 2000 bomen te planten!

Ambacht in duurzaamheid

Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring

Weet bij wie u koopt. Helemaal wanneer het over hout gaat. Wij zijn Treetop Tables. Al ruim 30 jaar delen wij vanuit onze werkplaats en showroom in Dedemsvaart onze voorliefde voor hout. Hierbij wordt duurzaamheid nooit uit het oog verloren. Al onze houtsoorten dragen daarom een certificaat van het land van herkomst. Dit certificaat benadrukt dat het hout afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. 

Om onze duurzame werkwijze extra kracht bij te zetten, wordt er voor elke boomstam bureau die wij verkopen een SUAR boompje in Indonesië geplant.  Op deze manier hopen wij nog lange tijd onze liefde voor hout met u te kunnen delen.

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat