Robuuste boomstamtafels

Zoals de naam al doet vermoeden: wij maken boomstamtafels. Maar niet alleen dat. Er zijn talloze mogelijkheden met het hout dat wij voor u kunnen bewerken.
In onze showroom vindt u eettafels, salontafels, bankjes, krukjes, bistrotafels en prachtige bladen die nog omgetoverd moeten worden tot een boomstamtafel. Daarnaast hebben wij bladen in verschillende houtsoorten, zoals suar, eiken, noten en teak. Op verzoek kunnen wij ook tafels van andere houtsoorten maken.
De bladen komen uiteraard niet vanzelf in de winkel en zijn dan ook nog niet direct klaar voor een mooie plek in uw huis.

Inkopen

Wij zoeken bij onze leveranciers de mooiste bladen uit. Deze bladen krijgen een plekje in onze werkplaats. Daar wordt een selectie gemaakt welke bladen we direct klaarmaken voor onze showroom. De overige bladen zijn bij ons wel te bekijken. Ze staan in de display in onze showroom, zodat er altijd voldoende keuze is. De bladen in de display worden klaargemaakt zodra ze verkocht zijn. Zo kunt u uw eigen afwerking kiezen.

Onbewerkt boomstamtafel blad
Onbewerkte Suar boomstamtafel

Afwerking van robuuste tafels

Alle bladen worden zorgvuldig geschuurd en gelakt met een matte, slijtvaste lak, welke in meerdere lagen wordt aangebracht.

Onze bladen kunnen scheurtjes hebben. Dit kan tijdens het drogen van het blad gebeuren, maar doet geen afbreuk aan de sterkte van het blad. De scheuren kunnen worden gedicht, indien dit gewenst is. Sommige scheuren worden zo gedicht dat het niet terug te zien is, andere scheuren worden zichtbaar op ambachtelijke wijze gerepareerd.

Bewerken boomstamtafel

Onderstel van uw robuuste tafel

Nadat het blad geschuurd en gelakt is, worden de poten eronder gezet en verplaatsen wij de tafel naar onze showroom of naar uw adres!
U heeft de keuze uit matrix-, u-, x-, y-, a-poten en nog veel meer. Vraag ons naar de mogelijkheden!

U Poten
X Poten
Y Poten
A Poten

Als u speciale wensen heeft, denken wij graag met u mee! Neem hiervoor contact met ons op: 06-33830449 of mail naar info@treetoptables.nl