Dit is wat wij doen

Wij maken tafels van verschillende edelen hardhoutsoorten

Wij maken tafels van uiteenlopende houtsoorten.

Bekijk onze video

Maar niet alleen dat. Er zijn talloze mogelijkheden met het hout dat wij voor u kunnen bewerken.

In onze showroom vindt u eettafels, salontafels, bankjes, krukjes, bistrotafels en prachtige bladen die nog omgetoverd moeten worden tot een boomstamtafel. Daarnaast hebben wij bladen in verschillende houtsoorten, zoals; suar, eiken, noten, teak en meer. Op verzoek kunnen wij ook tafels van andere houtsoorten maken.

De bladen komen uiteraard niet vanzelf in de winkel en zijn dan ook nog niet direct klaar voor een mooie plek in uw huis.

Wij zoeken de mooiste bladen voor u uit

+100 tafelbladen, met ieder haar unieke afwerking

Deze bladen krijgen een plekje in onze werkplaats. Daar wordt een selectie gemaakt welke bladen we direct klaarmaken voor onze showroom. De overige bladen zijn bij ons wel te bekijken. Ze staan in de display in onze showroom, zodat er altijd voldoende keuze is. De bladen in de display worden klaargemaakt zodra ze verkocht zijn. Zo kunt u uw eigen afwerking kiezen.

Laat je inspireren

Ambachtelijke afwerking van uw tafelblad

Alle bladen worden zorgvuldig geschuurd en gelakt met een matte, slijtvaste lak, welke in meerdere lagen wordt aangebracht.

Benieuwd geworden en wilt u eens langskomen?

We ontvangen u graag en maken met plezier vrijblijvend kennis. Daaropvolgend kunt u een rondleiding krijgen in de showroom met meerdere soorten tafelbladen en ontdekt u de variëteit in houtsoorten.

Neem contact met ons op, kom langs of vraag direct eens een offerte aan om te kijken wat uw tafel gaat kosten.

1

Kennismaking

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken wij met elkaar uw wensen en onze mogelijkheden. Omdat u de keuze heeft uit meer dan 100 tafelbladen, verschillende afwerkingen en unieke onderstellen is er bij ons geen tafel gelijk.

2

Het bewerken van uw tafel

Nadat wij samen met u het perfecte tafelblad uit hebben gezocht, gaan wij aan de slag. wij bewerken het tafelblad met speciale schuurmachines en drievoudig gelakt met dubbele componenten lak voor een buitengewone bescherming en natuurlijke look.

3

Het afleveren van uw tafel

Na het bevestigen van het door u gekozen onderstel, wordt uw tafel bij u thuis bezorgd.

Een op maat gemaakt onderstel

Nadat het blad geschuurd en gelakt is, worden de poten eronder gezet en verplaatsen wij de tafel naar onze showroom of naar uw adres!
U heeft de keuze uit matrix-, u-, x-, y-, a-poten en nog veel meer. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Een unieke TREETOP TABLES geeft u het gevoel van exclusiviteit en authenticiteit

Eerder gemaakte TREETOP tafels

Rutger

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Vos Timber Agency. Deze is promotor en financier van de vele projecten die zullen volgen. Nadat de vraag om samenwerking was gesteld hebben wij direct en enthousiast ingestemd.

Het doel is om elke 3 maanden gezamenlijk ca. 2000 bomen te planten!

Dit is ons verhaal

TREETOP TABLES al meer dan 35 jaar ervaring in hout

Wij zijn TREETOP TABLES. Een familiebedrijf met meer dan 35 jaar passie voor en ervaring in hout. Al onze tafels worden vakkundig en met zorg bewerkt, waarbij het respect en de liefde voor hout nooit uit het oog verloren gaat.

Ons aanbod bestaat uit Salontafels, Eettafels, Bijzettafels, Bureaus en meer waar u een tafelblad voor kunt gebruiken.

Daarnaast zijn wij transparant over de herkomst van ons hout. Zo kunt u naast onze ambacht en vakmanschap rekenen op eerlijk en duurzaam meubilair.

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Eettafel

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft TREETOP TABLES allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee TREETOP TABLES praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Eettafel

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij TREETOP TABLES. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Eettafel

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Eettafel