Houten eettafel

Het belangrijkste meubel in huis maken wij met 35+ jaar ervaring in hout

Op maat gemaakt
Unieke eettafels passend bij uw levensstijl

Diverse houtsoorten
Eiken, noten, teak, suar en meer

Variatie in tafelpoten

Matrix, U-vorm, X-poot en meer opties beschikbaar.

Geschikt voor buiten

Tafels voor tuin- en terrasgebruik

Meer dan 35 jaar ervaring in hout

Met passie en liefde voor het vak, bewerken we al tientallen jaren diverse soorten hout

Een houten eettafel is waar je samenkomt

Bekijk onze video

Eettafels zijn vaak het belangrijkste meubel in huis, dat is ook niet zo gek, want ze hebben veel doeleinden: gezellig met elkaar eten, een bordspel spelen, of productief aan werken. Bij treetop tables heeft u keuze uit verschillende houten eettafels volledig op maat gemaakt zodat u een houten eettafel heeft die past in uw eet- of woonkamer.

Meerdere houtsoorten

Uw eettafel op maat gemaakt

Uw eettafel wordt op maat en volledig naar wens voor u gemaakt. Maar het begint allemaal bij het kiezen van het materiaal. Denk hierbij aan houten eettafels van soorten zoals; eikenhout, notenhout, teakhout of suar hout. Tevens kunnen wij op verzoek ook eettafels van andere houtsoorten maken.

  • Eiken (of eikenhout) is een van de bekendste houtsoorten. In het algemeen is eiken sterk en hard, maar toch redelijk makkelijk te bewerken en af te werken.
  • Noten (of notenhout) is traditioneel afkomstig van de gewone walnoot of okkernoot
  • Teak (of teakhout) is een houtsoort, afkomstig van de teakboom
  • Suar (of suarhout) kenmerkt zich door de ringen in verschillende bruintinten

Laat je inspireren

Hoewel er een fluctuerende trend is voor houten eettafels, zijn er tegenwoordig wel populaire richtingen zoals een industrieel of landelijk interieur. Een eettafel op maat met een robuust karakter past hier natuurlijk perfect in thuis.

Naast basismodellen uit onze showroom bieden wij u de mogelijkheid om de houten eettafel volledig zelf samen te stellen. Hierin kunt u kiezen uit meerdere houtsoorten, onderstellen en houtbewerking. Vervolgens wordt uw tafel door vakmensen met ruim 35 jaar ervaring gereed gemaakt. Zodra uw houten eettafel klaar is, komen we hem op afspraak bezorgen en monteren op de gewenste plek.

Populaire trends voor houten eettafels

Benieuwd geworden naar ons volledige assortiment?

Bent u benieuwd geworden naar ons volledige assortiment aan houten meubels? Of wilt u meer weten over de verschillende houtsoorten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook ontvangen wij u graag in onze showroom!

Een blikvanger in de tuin? Ook met een houten eettafel

Op zoek naar een maatwerk houten eettafel voor buiten? Onze robuuste tafels zijn een ware blikvanger in uw tuin of op het terras en geven uw tuin een mooie uitstraling. Vrijwel alle houtsoorten kunnen prima buiten blijven staan. Het is immers een natuurproduct. Wij behandelen de eettafel goed voor zodat ze zijn beschermd tegen de elementen. De eettafels die wij maken zijn volledig op maat en naar wens voor u gemaakt.

Bent u op zoek naar een houten picknicktafel voor buiten op uw terras zoals u hier kunt zien?
Voor een massief houten picknicktafel op maat waar u jarenlang van kunt genieten, bent u bij treetop tables aan het juiste adres. Ook een houten tuintafel en houten tuinbank leveren wij voor u op maat. Onze vakmensen denken met u mee zodat u jarenlang kunt genieten van uw houten picknicktafel in de tuin.

Een complete tuinset met tuinbank en houten tafel

1

Kennismaking

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken wij met elkaar uw wensen en onze mogelijkheden. Omdat u de keuze heeft uit meer dan 100 tafelbladen, verschillende afwerkingen en unieke onderstellen is er bij ons geen tafel gelijk.

2

Het bewerken van uw tafel

Nadat wij samen met u het perfecte tafelblad uit hebben gezocht, gaan wij aan de slag. wij bewerken het tafelblad met speciale schuurmachines en drievoudig gelakt met dubbele componenten lak voor een buitengewone bescherming en natuurlijke look.

3

Het afleveren van uw tafel

Na het bevestigen van het door u gekozen onderstel, wordt uw tafel bij u thuis bezorgd.

Welke tafelpoten passen er bij de houten eettafel?

Bij het samenstellen van uw eettafel is het belangrijk om te weten welke tafelpoten er het beste bij passen. In onze showroom is er volop keuze om het juiste onderstel voor onder uw houten eettafel te kiezen. Zo heeft u de keuze uit een matrix onderstel, een u-vorm poot, of misschien heeft u liever een x-poot onderstel. Vraag ons naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

Een unieke Treetop table biedt u het gevoel van exclusiviteit en authenticiteit

Eerder gemaakte houten eettafels

Rutger

Wij zijn de samenwerking aangegaan met Vos Timber Agency. Deze is promotor en financier van de vele projecten die zullen volgen. Nadat de vraag om samenwerking was gesteld hebben wij direct en enthousiast ingestemd.

Het doel is om elke 3 maanden gezamenlijk ca. 2000 bomen te planten!

Dit is ons verhaal

Al meer dan 35 jaar ervaring in hout

Wij zijn Treetop Tables. Een echt familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in hout. Al onze houten tafels worden vakkundig en met zorg bewerkt, waarbij het respect en de liefde voor hout nooit uit het oog verloren gaat.

Wij zijn transparant over de herkomst van ons hout. Zo kunt u naast onze ambacht en vakmanschap rekenen op eerlijk en duurzaam meubilair.

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat