Een familiebedrijf met +30 jaar ervaring in hout

Voor de meest unieke boomstamtafels

Van blad tot boomstamtafel

Dit is ons verhaal

Wij zijn TREETOP TABLES. Een echt familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in hout. Al onze boomstamtafels worden vakkundig en met zorg bewerkt, waarbij het respect en de liefde voor hout nooit uit het oog verloren gaat. Ons aanbod bestaat niet alleen uit boomstamtafels. Zo vindt u bij ons ook ander robuust binnen en buiten meubilair en bijzondere accessoires. Ook zijn wij transparant over de herkomst van ons hout.

Zo kunt u naast onze ambacht en vakmanschap rekenen op eerlijk en duurzaam houten meubilair.

5.0/5

We hebben een prachtige eetkamertafel met vier stoelen, een bankje (in gebruik als tv meubel) en bijzettafel gekocht bij Treetop Tables. In de showroom kregen we gedetailleerde uitleg over het hout en de behandeling ervan. De meubels zijn van heel goede kwaliteit en staan geweldig in onze woonkamer! Heel klantvriendelijk dus zeker een aanrader!

Rogier VO

Tafel op maat

5.0/5

We hebben voor onze emigratie een tafel besteld. We hebben aangegeven wanneer onze vertrekdatum is en dat we in een warm land zouden gaan wonen. Hier heeft Treetop Tables allemaal rekening meegehouden. De tafel is prachtig! En ook de onderkant is behandeld om hem te beschermen tegen het nieuwe klimaat. De tafel is goed ingepakt voor de verhuizing. Top! Daarnaast is het enthousiasme waarmee Treetop Tables praat over zijn producten enorm mooi om te zien.

Iris B.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige salontafel gekocht. Fijne ervaring. Snel geleverd conform afspraak.

Bart K.

Salontafel

5.0/5

Onlangs een prachtige tafel gekocht bij Treetoptables. Service is top, de tafel is erg snel geleverd en ook nog eens bezorgd. Al met al, helemaal tevreden en erg blij met de nieuwe tafel!

Danielle W.

Tafel op maat

5.0/5

Prachtige tafel! Goede service en heel vriendelijk. Service is prima, snelle levering

Bianca T.C.

Tafel op maat

Vakmanschap & duurzaamheid

Ontdek de mogelijkheden van boomstamtafels

Salontafels

Eettafels

Bijzettafels

Bureaus

Eettafels

Boomstamtafels zijn uniek in vorm. Door de keuze uit verschillende lichte en donkere houtsoorten past de tafel binnen elk interieur. De drievoudige afwerking met dubbele componenten lak zorgt voor een uitermate natuurlijke look en dat u langdurig van uw tafel kan genieten.

Altijd vrijblijvend een persoonlijk voorstel

Suar
Eiken
Mahonie
Iroko
Noten
Mango
Tamarinde

Met ambachtelijk vakmanschap & persoonlijke aflevering

onze eerder gemaakte boomstamtafels

Keuze uit vele houtsoorten

Voor uw boomstamtafel heeft u de keuze uit meerder houtsoorten. Zo geeft u uw tafel de ultieme persoonlijke twist.

Boomstamtafels als duurzame optie

Het hout van onze boomstamtafels wordt bemachtigd uit duurzaam beheerde bossen.

Boomstamtafel als verrijking van elk interieur

De unieke vormen en kleurencombinaties maakt onze tafel tot de eye-catcher in elk interieur.

Ons hout is gecertificeerd

Al ons hout draagt een certificaat van het land van herkomst. Dit certificaat betekent dat dat de kap van ons hout geen schade heeft toegebracht aan de plaatselijke leefomgeving.

Draag bij aan een groenere wereld met uw boomstamtafel

Voor elke houten tafel die gekocht wordt, planten wij een SUAR boompje op Java. Zo draagt u met uw aankoop bij aan een groenere wereld.

Persoonlijkheid en authenticiteit verweven in passie en ambacht

5 redenen waarom meer dan 369 mensen u voor zijn gegaan

Groot aanbod in boomstamtafels, vakwerk in maatwerk, unieke ontwerpen en realisering van uiteenlopende tafels, meer dan 35 jaar ervaring in hout, persoonlijke benadering.

Altijd vrijblijvend een persoonlijk voorstel

Zo maken wij onze boomstamtafels

Neem een kijkje in onze unieke werkwijze

Allereerst wordt het unieke tafelblad gekozen. Hierbij heeft u de keuze uit meer dan 100 tafelbladen van verschillende houtsoorten. Vervolgens wordt het blad fijn gepolijst, geschuurd en tot slot gelakt. Alle zeiden van de tafel worden hierin zorgvuldig meegenomen voor een ultieme bescherming. Voor het schuren gebruiken wij een schuurmachine met 5 schijven van 150 millimeter voor een uitermate goed schuurresultaat. Vervolgens wordt de tafel 3 keer gelakt met een 2 componenten lak voor een uitzonderlijke natuurlijke look.

Benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Zie de video hieronder.

Bekijk onze video

1

Kennismaking

Onder het genot van een lekkere bak koffie bespreken wij met elkaar uw wensen en onze mogelijkheden. Omdat u de keuze heeft uit meer dan 100 tafelbladen, verschillende afwerkingen en unieke onderstellen is er bij ons geen tafel gelijk.

2

Het bewerken van uw tafel

Nadat wij samen met u het perfecte tafelblad uit hebben gezocht, gaan wij aan de slag. wij bewerken het tafelblad met speciale schuurmachines en drievoudig gelakt met dubbele componenten lak voor een buitengewone bescherming en natuurlijke look.

3

Het afleveren van uw tafel

Na het bevestigen van het door u gekozen onderstel, wordt uw tafel bij u thuis bezorgd.